I N S T Ä L L T - Vi har valt att ställa in höstens träningsläger p.g.a. den ökade Corona spridningen. Vi tar nya tag år 2021.

 

Hjärtligt välkomna till ett träningsläger som är öppen för både Vuxna,  barn och ungdomar. Alla barn och ungdomar i åldrarna 7-17 år oavsett klubbtillhörighet är välkomna.  Träningslägret varar i 2 dagar och BJJ instruktörerna är de välmeriterade svartbältade tidigare världsmästarna Robson Barbosa, Bruno Matias samt assisterande tränare lila bältade Ioannis Papasoglou. Thaiboxningpassen hålls av  instruktören Mikhael Abboud och assisterande tränare. Lägret är ett all inclusive läger där mat och mellanmål ingår för alla. 

BARN TRÄNINGEN
För barnen så kommer vi kombinera Brasiliansk Jiu Jitsu, Thaiboxning, Fys, samt självförsvar. Alla är välkomna oavsett kön, religion eller klubbtillhörighet. Barn och ungdomar delas in i olika åldersklasser så att alla får ut så mycket som möjligt av träningen.

VUXEN och UNGDOMSTRÄNINGEN
Det är ett unikt tillfälle att spenderar 2 dagar med Robson och Bruno för att lära er av två mästare. 
För er som tränar BJJ så kommer Robson och Bruno att gå igenom olika tekniker för att förbättra er BJJ. 
För er som är nybörjare så kommer vi gå igenom grunderna samt drilla lite olika tekniker. Vi kommer alltid att väva in sparring. Det är dessutom viktigt att ha kul och bjuda på sig själv, dessa dagar lämnar vi egot hemma och passar på att lära känna nya vänner. 

Lägret arrangeras och hålls av JKK och deras fantastiska  träningslokal i Kallhäll. Lokalen är på ca 1000m2 samt har 10 m i takhöjd. Lokalen består av en stor thaiboxning/MMA del med cage, ett utrymme för för fys och styrketräning samt en stor matta för bjj, brottning och No-Gi. Det är norrorts fräschaste lokal. 

Gjutmästare Rosbergs väg 9 176 69 Järfälla
INFO@JKKLUBB.SE
0762829220

Pris:1000kr per person/ Mat och dryck ingår

REGISTRERA OCH BETALA VIA SWISH: 123 385 0401


OBS MÄRK BETALNINGEN TRÄNINGSLÄGER OCH DITT NAMN
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Registrera dig här